info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Özen; Süleymanpaşa`yı Ahlaklı Belediyecilikle Yöneteceğiz

Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Özen, belediyecilikte ahlak ve dürüslüğün en önemli unsur olduğunu ifade ederek,Süleymanpaşa halkının teveccühüyle ilçeyi ahlaklı belediyecilikle buluşturarak liyakatli hizmet sunacaklarını ifade etti.

Ali Rıza Özen, " Türkiye 2024 yerel seçimlerinde Dünya tarihinin eşiğinde bulunuyor. Şehirlerimiz emniyetini yitirdi. Doğamız beton bloklarla yok edildi. Belediye bütçeleri israf ve yolsuzlukla sömürüldü.Tarihimiz,kültürümüz,benliğimiz ve nesillerimiz maalesef büyük bir saldırıyla karşı karşıyadır. Medeniyetimizin izleri silinmeye çalışılırken, insanı insan yapan tüm unsurlar tehdit altındadır. Küresel güçler şehirlerimizi monotonluğa hapsederek kendilerine bağlamaya çalışıyor. Bu saldırıları görmesi ve müdahale etmesi gerekenler ise bunun hala farkında değiller. Bu uygulamalardan rahatsız olan vatandaşlarımızın ise sesi duyulmuyor, endişeleri komplo teorisi denilerek görmezden geliniyor. Bugün memleketimiz ve milletimiz büyük tehlikelerle karşı karşıyadır. Artık biz milletimizi çaresiz memleketimizi ümitsiz bırakmayacağız. En zor zamanda sorumluluk üstlenen, milletimizin canından aziz bilen kadrolarımız, bu tarihi dönemeçte yeni bir çözüm için Türkiye'ye Yeniden Refahı getirmek için ayağa kalkmıştır. Milletimizin tüm dertlerine çare olacak, tüm yanlışları durduracak bir hizmet anlayışıyla buradayız. Milli görüş milletimizi ahlaklı belediyecilikle tanıştırmak için hazırdır. Ahlaklı belediyecilik, her işinde ahlakı öncelemek demektir. Milletin malına sahip çıkmak,yolsuzluk ve ranta geçit vermemek, adil bir düzen tesis etmek, bu anlayışın temelidir. Ahlaklı belediyecilik, dürüstlük ve fazilettir. Doğruyu söylemek, yalan vaatlerle milleti kandırmamak, verilen sözü tutmak, özü sözü bir olmak demektir. Ahlaklı belediyecilik merhamettir. Sokaktaki kimsesizden, gece evinde aç uyuyan çocuklarına kadar milletimizin her ferdine tek tek sahip çıkmak demektir. Ahlaklı belediyecilik liyakattır. Bir işi yaparken adam kayırmamak, işi ehline teslim etmek, yandaşı değil vatandaşı düşünmektir. Ahlaklı belediyecilik ferasettir. Bugünü değil yarını da görmek, akılla, bilimle, irfanla çalışmak ve geleceği inşa edecek hizmetleri hayata geçirmektir. Ahlaklı belediyecilik dirayettir. Sorunları görmezden gelmeyip inanç ve azimle çözüm üretmek demektir. Ahlaklı belediyecilik gayrettir. Herkes uyurken ayakta olmak, adalete kapılmadan, hiç usanmadan çalışmaktır. Yeniden Refah, ahlaklı belediyecilik şiarı ile Türkiye'de açılacak yeni sayfa sadece ülkemiz için değil tüm İslam ve dünya toplumları için de yeni bir başlangıçtır.

Çünkü 2024 itibariyle belediyelerde gösterilecek hizmet anlayışı, Yeniden Refaha 2028'de iktidar yolunu açacaktır. Şimdi başlıyoruz; Aziz milletimizi huzura, şehirlerimizi Yeniden Refaha kavuşturacak ahlaklı belediyecilik ilkemiz doğrultusunda Süleymanpaşa'mızı çok daha güzel yerlere getireceğimize söz veriyoruz.

Sorumluluğumuz büyük, çıktığımız yol çetindir. Engelleri, engellemeleri, engebeleri aşacağız. Hedefe varacak, milletimizin derdine derman olacağız. Bu tarihi eşikte gönülleri gayretli, dirayetli, ferasetli, liyakatli, faziletli, merhametli meclis üyesi kadrolarımızla teslim aldığımız emanete sahip çıkacak, Milli Görüş sancağını Süleymanpaşa'mıza dikeceğiz. Rabbim çıktığımız yolda bizleri muzaffer kılsın, Allah bizlerin ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin