info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yılın Son Nişan Töreni Çerkezköy’de Yapıldı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinin ilk muhasebecilerinden Hasan Manav ve eşi Sebile Manav’ın kızı Özlem ile Mahmut-Emine Can çiftinin oğulları Selçuk Can yeni yıla nişanlanarak girdi.

Beylice Düğün Salonu’nda yapılan nişan törenine Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da katıldı. 
 
Çerkezköy’de Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Beylice Düğün Salonu’nda düzenlenen Hasan-Sebile Manav çiftinin kızları Özlem ile Mahmut-Emine Can çiftinin oğulları Selçuk’un nişan merasiminde genç çiftin nişan yüzükleri, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından takıldı. Nezih bir toplulukla aynı ortamda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “2013 yılının son nişan töreninde genç çiftin yüzüklerini takmaktan büyük mutluluk duyuyor, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. 
 
Çerkezköy’ün ilk muhasebecilerinden olan Hasan Manav’ın bir dönem kendi muhasebe işlemlerini de yürüttüğünü belirterek konuşmasına başlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Hasan bey, kızlarını büyüterek bu yaşa getirdi. Çok yakında mürvetini de görecek. Bugün genç çiftimizin nişan töreni için bir aradayız. İnşallah düğünlerinde de bir arada olacağız” dedi. 
 
Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Mandalı, başta Kapaklı ve Çerkezköy olmak üzere tüm ülkenin yeni yılını da kutladı. 
 
Özlem Genç ile Selçuk Can’ın nişan törenlerine MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan İşcan, mahalle muhtarları, Kristal-İş Genel Başkanı Bilal Çetintaş, esnaf ve genç çiftin eş dost ve akrabaları katıldı.