info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yünsa Kavşağı nda Can Pazarı: 8 Yaralı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi Yünsa Kavşağı nda meydana gelen iki farkı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

 

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi 'Yünsa Kavşağı'nda meydana gelen iki farkı trafik kazasında 8 kişi yaralandı. 
 
İlk kaza saat 14.00 sıralarından meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kapaklı istikametinden Çerkezköy istikametine seyreden Hüseyin Ertürk yönetimindeki motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsü Hüseyin Ertürk ile aynı motosiklette bulunan Leyla Ustaoğlu (36) yaralandı. Kaza sonucu motosiklet kullanılmaz hale gelirken, yaralılar Hüseyin Ertürk ile Leyla Ustaoğlu'na ilk müdahale kaza yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
İkinci kaza ise akşam saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Kapaklı istikametinden İstanbul istikametine seyreden Oktay Akgül yönetimindeki 34 AH 8869 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil büyük bir hızla bariyerlere çarparak durabildi. 
 
Kaza sonucu adeta hurda yığınına dönüşen araçta bulunan araç şoförü Oktay Akgül ile birlikte Cennet Akgül, Songül Akgül, Murat Ertunç, Ali Akgül ile 4 yaşındaki Ali Akgül yaralandı. 
 
Araç içerisinde sıkışan Oktay Akgül, bulunduğu araç içerisinden çıkarılması için büyük bir mücadele verildi. Oktay Akgül ile birlikte otomobil içerisinde bulunan Cennet Akgül, Songül Akgül, Murat Ertunç, Ali Akgül ile 4 yaşındaki Ali Akgül kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Kazaya karışan aracın çekici ile kaza mahalinden kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.