info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Belediyesi Ramazan Ayı Kültür Gezileri Başlıyor

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği ücretsiz İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii gezileri 27 Mayıs Cumartesi günü başlıyor.

Sultanahmet ve Selimiye Camilerine düzenlenecek olan gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız 22 Mayıs Pazartesi gününden itibaren mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Halk Masalarına nüfus cüzdanlarının fotokopilerini getirerek kayıtlarını yaptırabilirler

ÜCRETSİZ İSTANBUL VE EDİRNE GEZİLERİ BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısı ile Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye her gün birer otobüs ile ücretsiz gezi düzenlenecek Çerkezköy Belediyesi tarafından İstanbul Sultanahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii’ne düzenlenecek olan geziler ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye kültür gezisi düzenliyoruz. Gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na mesai saatleri içerisinde yaptırabilirler” dedi.

ARAÇLAR SAAT 14.00’DA HAREKET EDECEK

İstanbul ve Edirne’ye Çerkezköy Belediyesi önünden her gün iki otobüsün (Biri İstanbul, diğeri Edirne) hareket edeceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Araçlarımız her gün saat 14.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultan Ahmet Meydanı’nda, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 24.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimiz vatandaşlarımızı saat 24.00’da indirdiği yerden alarak tekrar Çerkezköy’e dönecek” açıklamasını yaptı.

TÜM VATANDAŞLARIMIZ GEZİLERİMİZE DAVETLİDİR

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine dileyen ve isteyen tüm vatandaşlarımızın katılabileceğini ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy’de yaşayan tüm hemşerilerimizi Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün ücretsiz olarak düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak : Murat Ürtekin