info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Halkı ve Esnafı Büyükşehire İsyan Etti

Bıktık Bu Rezillikten Artık Yeter

Çerkezköy’de gerek ilçe halkı gerekse esnaf Tekirdağ Büyükşehir belediyesine ve Çerkezköy belediyesine adeta öfke kusuyor. YAKLAŞIK 7-8 AYDIR Çerkezköy’ün Cadde ve sokaklarının sürekli kazılıp bir türlü bitirilememesi, özellikle ana caddeler olmak üzere başta çarşı esnafının mağdur olması, vatandaşların yürüyecek kaldırım ve yol bulamaması, araç sahiplerinin araçlarını park edecek yer bulamaması ve yolların durumu nedeniyle araçlarının hasar görmesi herkesi çileden çıkarıyor.

Bitmeyen yol ve kaldırımlar nedeniyle, başta engelli hakları ihlal edilip engellilerin hareket alanının kalmaması, yaşlı ve bebek arabalı kişilerin geçecek yol ve kaldırım bulamaması, halka eziyet çektirmeye devam ediyor. HALKI MAĞDUR EDEN İKİ CHP’Lİ BAŞKANIN REKABETİ Mİ? Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın bir sonraki dönem aday yapılmayacağı ve yerine Çerkezköy belediye başkanı Vahap Akay’ın aday olmak istediği konuşulurken, Kadir Albayrak’ın Çerkezköy ilçesinin kendisine ait ana caddeleri kazıp aylardır bitirmeyerek halkı mağdur etmesinin ardında, Vahap Akay’ı zor durumda bırakarak adaylığını engellemeye çalıştığı Çerkezköy sokaklarında konuşulurken bir diğer iddia da başkan Akay’ın Kadir Albayrak’a ilettiği tüm taleplerinin reddedildiği yönündedir.

VATANDAŞ SORUYOR; ATATÜRK’E VE CUMHURİYETE SAYGI BÖYLE Mİ OLUYOR?

"Tekirdağ’da birçok ilçede sokak ve cadde isimleri Atatürk ve Cumhuriyet ismini taşıyor. Buna rağmen Çerkezköy’de bir türlü bitirilemeyen Çerkezköy (ATATÜRK) caddesi konusunda düşüncelerini ifade eden vatandaşlar; “Atatürkçüyüm diyorlar, Cumhuriyetçiyim ve cumhuriyetin bekçisiyim diyorlar ama yurdumuzun kurtarıcısı Ulu önder Atatürk’ün adını taşıyan caddeyi bitiremiyorlar. Bu nasıl Atatürkçülük, bu nasıl Cumhuriyetin bekçiliği?” Diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin