info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gelecek Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Nadir Tür; Ayrıştırmak İçin Degil Birleştirmek İçin Adayım

Gelecek Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı,iş insanı Nadir Tür, siyaset arenasına hızlı bir giriş yaptı ve halkın gönlünü fethetti.

Çerkezköy'de sevilen, sayılan iş insanı Nadir Tür,Tekirdağ'da değişen seçmen profilinin gerek sosyal gerek kültürel gerekse etnik anlamda güzel bir mozaik oluşturduğunu söylerken, toplumsal algıların önemli ölçüde aşıldığını söyledi.

Bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Tür, " Çerkezköy her yıl neredeyse bir ilçe kadar göç almaktadır. Bu da seçmen profiline etki etmektedir. Son günlerde partiler arasında yaşanan etnik çatışmalar, hem adaylar arasında hem de seçmen arasında rahatsızlık yaratmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti coğrafyasında yaşayan ve Türkiye Cumhuriyeti kimliğini taşıyan herkes bu vatanın evladıdır. Kimse memleketini ve etnik kimliğini seçerek doğmaz. Bu vatanın her karış toprağı şehit kanlarıyla kazanıldı. Düşmana karşı yan yana omuz omuza savaşırken kimse yanındakinin memleketini ve etnik kimliğini sorgulamadı. Bizim tek davamız, tek vatan, tek bayrak ve tek millet olarak birlik ve beraberlik içinde hizmet etmekten ibarettir. Tek misyonumuz hep birlikte gelişmiş, modern ve hayat standardı yüksek bir Çerkezköy için gece gündüz demeden halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla çalışmaktır. Tek vizyonumuz, Çerkezköy'ü her alanda modern ve güçlü olarak zirveye taşıyarak Tekirdağ'ın incisi haline getirmektir. Tek idealimiz, İnsanları, din, dil, ırk, mezhep, memleket olarak sınıflandırmadan, ayrıştırmadan, rengini şehit kanlarından alan şanlı bayrağımızın altında toplayarak daha güzel daha yaşanabilir daha huzurlu bir Çerkezköy'ü inşa etmektir.
 

Değerli Çerkezköy halkı,gelin bir olalım,bu yolda el ele kol kola Çerkezköy'ümüz için çalışalım " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin