info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aydınlık Gazete Yayın Koordinatörü İlker Yücel Çorluda Cumhurbaşkanı, Ak Parti ve Muhalefete Zehir Zemberek Sözler Söyledi

Dayanışma kahvaltısına, Aydınlık gazetesi yayın koordinatörü M.İlker Yücel’in sert açıklamaları damga vurdu.

Çorlu ulusal gönüllüleri 16.dayanışma kahvaltısı, ilçe temsilcisi İmdat Şahit organizasyonunda, Ulusal Kanal Genel Müdür Yardımcısı Ayhan İlhan, Ulusal Kanal haber spikeri Can Karadut, Aydınlık gazetesi yayın koordinatörü Mustafa İlker Yücel ve çok sayıda ulusal gönüllülerinin katılımıyla Çorlu Şık Kafede gerçekleştirildi. 

Dayanışma kahvaltısına, Aydınlık gazetesi yayın koordinatörü M.İlker Yücel’in sert açıklamaları damga vurdu. 

Açılış konuşmasını yapan Ulusal Kanal haber spikeri Can karadut, “Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte,önümüzde çok açık ve net,çok önemli ve kararlı takvimini koyduğumuz bir siyaset söz konusudur. Vatanın güvenliğinden, bütünlüğünden, özellikle şu sıralar devam eden güvenlik güçlerimizin ve Türk silahlı kuvvetlerinin gerçekleştirdiği son derece anlamlı ve kararlı mücadelenin arkasındayız ve sonuna kadar da gitmekte kararlıyız.”Dedi. Ardından söz alan Aydınlık gazetesi yayın koordinatörü M.İlker Yücel, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti hakkında sert açıklamalarda bulundu. İlker Yücel, “önümüzde bir anayasa dayatması var.

Biz buna müsaade etmeyeceğiz.13 yıllık mücadelemiz boyunca mücadelemiz sürdü ve bir blok parçalandı.2-3 yıl önce karşımızdaki blok,Amerika,AKP,PKK,Cemaat,F-Tipi ve İsrail halinde blok halindeydi.Bizim etkili mücadelemizle,bu blok parçalandı.Cemaat ve PKK felç edildi.Bu blok birbirine girmiş durumda.Amerika burnunu dahi Suriye’ye sokamıyor.Doğu Perinçek’i hapse atan hakim,bugün Doğu Perinçek ile aynı hücrede kalıyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın divan dosyasını yazdık ve yazmaya devam ediyoruz. Artık BOP başkanı olduğunu söyleyemiyor, Türk silahlı kuvvetlerinin gölgesine sığınıyor. Anayasayı değiştirmelerini bir kez engelledik, yine engelleyeceğiz. 

Anayasayı yapanlar, Anayasa hukukçusu değil. Şimdi Türkiye’ye bir model dayatıyorlar. Bu etnik ve mezhepsel ayrılığa dayanıyor. Dediklerine göre, AKP Sünnilerin, CHP Alevilerin, HDP Kürtlerin, MHP Türklerin partisi olacak tarzında Amerika’dan dayatılan model budur.” Derken, Cumhurbaşkanı ve tüm partilere sert ithamlarda bulundu. Özellikle Cumhurbaşkanına yüklenen Yücel, Ak Partiye hırsız takımı, Cumhurbaşkanına despot diyerek, bu iddialarına devam edeceğini söyledi. 

Kapanış konuşmasını yapan Ulusal Kanal Genel Müdür Yardımcısı Ayhan İlhan,gazete ve televizyon olarak daha geniş kitlelere ve dijital alanda hizmet verecek bir televizyon kanalı çalışmaları olduğunu söyledi.Kahvaltı,fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Kaynak : Murat Ürtekin