info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Basından Gizlenemedi

Şefika Koca, ülkenin zor şartlarında ihtiyaç sahibi insanlara erzak kolileri dağıtıyor ve her mağdur insanın yanında yer almak için çaba sarf ediyor.

Yıllarca Çorlu’da gerek Çorlu Kent konseyinde gerekse CHP mensubu olarak çeşitli kademeler ve Çorlu belediyesinde hizmet veren, Partisinin içindeki koltuk mücadelesinde hizmetleri görmezden gelinerek hizmet dışı bırakılan, buna rağmen insanlığa ve Çorlu halkına hizmetten asla vazgeçmeyen Çorlu’nun gizli kahramanı Şefika Koca, mevcut salgından mesleki anlamda büyük sıkıntılara maruz kalmasına rağmen, ülkenin zor şartlarında ihtiyaç sahibi insanlara erzak kolileri dağıtıyor ve her mağdur insanın yanında yer almak için çaba sarf ediyor.

İnsana yardımın tüm insanlığa yardım olduğunu düşünen ve ihtiyaç sahiplerine destek olan Şefika Hanım, reklamı sevmemesi ve hizmet insanı olmasıyla biliniyor.

Bu nedenle çalışmalarını ve yardımlarını gizli yapıyor. Buna rağmen bu yaptığı iyilikleri bilen ve basına ileten vatandaşlar, “Böyle insanlar var oldukça, insanlık ölmez. Şefika Hanım ve daha birçokları bilinmeli ki, insanlık dayanışması daha da güçlensin” dediler. Şefika’ların artması dileğiyle, EVDE KAL TEKİRDAĞ...

Kaynak : Murat Ürtekin