info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Alışveriş Fuarı Basın Toplantısı Düzenlendi

30 Temmuz - 5 Ağustos 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Çorlu Alışveriş Fuarı (ÇAF) basın toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Vekili Hülya Perin, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, Çorlu Seyyar Esnaf Ve Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir, Çorlu Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Coşkun Tokgöz, Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Rüstem Duman, KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdür Vekili İsmail Taha Çeykel, Çorlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vildan Perçinoğlu, oda meclis üyeleri, ve Orion ve Trend Arena Alışveriş Merkezleri yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

ÇAF toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; “30 Temmuz – 5 Ağustos arasında gerçekleşmesi için hepimizin birlik olduğu Çorlu Alışveriş Fuarı (ÇAF) Çorlumuz ve bölgemiz için ekonomik anlamda pozitif etkiler yaratacaktır. Çorlu Türkiye’nin en kıymetli ilçelerinden biridir. 55 ilden büyüğüz. Nüfusu, ticareti ve sanayisi ile Çorlu’yu layık olduğu yere taşımak bizlerin görevidir. Bu fuara sadece yurt içinden değil yurtdışından da katılımcı gelmesi için uğraşıyoruz. Bu konuda kurum ve kuruluşlar ortak hareket ediyor. Bunun bir başlangıç olmasını ve daha büyüklerinin ileriki yıllarda yapılmasını temenni ediyorum” dedi.

Çorlu Belediye Başkan Vekili Hülya Perin ise konuşmasında, “ÇAF uzun zamandır düşünülen projelerden bir tanesiydi. Bir çok kurum ortak hareket ediliyor. Belediye olarak Çorlu’muzun tanıtımına ve ticari hayatına katkı sunacak olan bu proje ile bir çok girişimcinin, esnafın ve tabii ki sunulacak ekonomik ürünler ile halkımıza katkı sunmayı hedefliyoruz. Çorlu Belediyesi olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için çalışacağız” sözlerine yer verdi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan bölgemizde alışveriş yapmayan tüketiciyi Çorlu'ya getirmeyi ve böylelikle esnafların ve halkın bundan fayda sağlamasını amaçladıklarını belirterek, "Bu noktada önemli kazanımlarımız var.

Sanayicilerimizi ve esnaflarımızı fuarımıza davet ettik. Çünkü bu fuar ile onlar kazanç elde edecekler. Bu fuara gıda, tekstil, oyuncak gibi farklı farklı sektörler katılacak. Stant açacak firmalar KOSGEB’ten destek alacaklar. Bu desteğin son başvuru tarihi 24 Temmuz’dur. Bu proje ilk olacak. Bir bebek doğuyor ve bunu hep birlikte büyütmeliyiz. Her sene üzerine ilaveler yaparak büyütmeliyiz. Bu kapsamda Balkan ülkelerinden buraya ziyaretçi çekebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu fuar ile birlikte Çorlu'ya 300.000 kişinin gelmesini hedefliyoruz. Fuar hakkındaki ayrıntılı bilgiler kısa süre içersinde kamuoyu ile paylaşılacak" dedi. Toplantı görüş, öneri, soru ve cevap şeklinde sona ererken, günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin