info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesinin Kanserle Mücadele Eğitimleri Seymen`de Devam Etti

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi, Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliği ile düzenlenen ve kanserde erken teşhisin önemi konusunda bilgilendirme amacıyla sürdürülen çalışmalar Seymen Mahallesi`nde devam etti.

Seymen Mahalle Muhtarlığı'nda gerçekleştirilen seminere Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Müdürü Uzman Dr. P. Eylül Taneri ile Çorlu Belediye Meclis Üyesi ile kadınlar katıldı. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, KETEM ile başlattıkları çalışmalar kapsamında kanserle mücadele ettiklerini ve Çorlu'da yaşayan tüm kadınlara ulaşmak istediklerini ifade ederek, kanser ile yılmadan mücadele edeceklerini dile getirdi.

Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Müdürü Uzman Dr. P. Eylül Taneri öncelikle seminere katılan kadınlara KETEM'in çalışmaları ve kanserde erken teşhis konusunda açıklamalarda bulunurken, KETEM bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen kanser taramaları hakkında (meme kanseri, rahim ağzı kanseri, kalın barsak kanseri) eğitim ve bilgiler verildi.

Kaynak : Murat Ürtekin