info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Tümkasderden Çanakkale Programında Anlamlı Mesaj

Çanakkale'yi Anlamak Vatana Aşık Olmaktır

Tümkasder’in 18 Mart Çanakkale Şehitler haftası dolayısıyla düzenlediği Çanakkale’yi An(la)mak konulu, konuşmacı olarak Hulusi Uysal’ın katıldığı konferans programı duygu dolu anlara sahne oldu. 

 Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Yılmaz Dilgi, Çanakkale Destanının 101. yılında vatan sevdasını anlatmanın daha çok önemli hale geldiği günlerden geçtiğimizi belirterek, “Bu programın organizasyonunu sağlayan başta Tümkasder Üye İlişkileri Başkanımız Yaşar İnan’a, Yönetim Kurulumuza ve engin gönüllü sponsorlarımıza yürekten teşekkürü borç biliyoruz” dedi. 

Konuşmacı Hulusi Uysal, Çanakkale’de yedi düvele geçit vermeyen ecdada şükran borcumuzu hatırlatarak “Anadolu’nun her köşesinden şehit düşen ecdadımız, bize bu vatanın her karış toprağını kanlarıyla hediye etmiştir” dedi. Programda Tümkasder Yönetim Kurulu Hulusi Uysal’a seramik bir şilt hediye etti. 

Katılımcılar en kısa zamanda bu destanın yazıldığı topraklara bir gezi düzenleme konusunda Tümkasder Yönetimine ricada bulunurken, kısa sürede planlama yapılarak bu organizasyonun gerçekleştirilmesi kararı alınmış oldu.
Kaynak : Murat Ürtekin