info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu`da Muhtarlık Binaları Yenileniyor

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarlık binalarındaki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Çorlu mahalle muhtarlarının halka daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan muhtarlık binalarının bakım, yenileme ve onarım çalışmaları da yine Çorlu Belediyesi tarafından yapılıyor. Muhtarlık Binaları Yeni Bir Görünüm Kazanıyor Zaman içinde hava şartlarından dolayı dış cephesi eskiyen mahalle muhtarlıklarını boyama çalışmaları Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Nusratiye Mahalle Muhtarlığı’ndaki dış cephe boyama çalışmasını gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, muhtarlık binalarına yeni bir görünüm kazandırdı.

Nusratiye Mahalle Muhtarlığı’nda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı. Muhtarların halka hizmet konusunda önemli bir misyon üslendiklerini belirten Başkan Yardımcısı Tunçcan, Başkanımız Ahmet Sarıkurt’un yerel yönetimlerin mahallelerimizdeki en temel taşı olarak ifade ettiği mahalle muhtarlarımızın halkımıza daha iyi hizmet verebilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerdir" Dedi.

Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor Nusratiye Mahalle Muhtarlığı’nda gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hatip Mahalle Muhtarlığı’nda boya ve bakım çalışmalarına başladı. Dış cephe boyama çalışmaları önümüzdeki günlerde diğer muhtarlık binalarında da gerçekleştirilecek.

Kaynak : Murat Ürtekin