info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İyi Parti Çorlu İlçe Başkanı Tuncay Kırmızıgül, Sevdikleriniz İçin Mücadeleden Asla Vazgeçmeyin

İYİ Parti Çorlu teşkilatı, Başkan Tuncay Kırmızıgül ve yönetimiyle basınla tanışma toplantısı düzenledi.

Başkana Tuncay Kırmızıgül yaptığı konuşmada; “Bildiğiniz üzere, yeni kurulan bir partinin yeni yönetimi olarak, atandığımız tarih olan 19 Ocak 2018 tarihinden bu yana yoğun bir süreç yaşadık. Bu süreçte hızla üye kayıtlarımızı yaparak, yönetim kurulunu oluştururken, diğer taraftan parti binası arayışımızı tamamlayıp, şu an bulunduğumuz ilçe başkanlığımızı kiralayarak, eksiklerimizi tamamladık.

Bu süreçte üye kayıtlarımıza da hızla devam ettik. Burada şunun altını çizmeden geçemeyeceğim. 19 Ocak tarihinden itibaren İYİ Parti Çorlu ilçe başkanlığının atandığı haberini alan vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördük. Daha ilçe binamız olmadan bizlere ulaşan ve yüreğini ortaya koyan tüm arkadaşlarıma tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Bu enerji ve güçle 10 Şubat tarihinde ilçe binamızda üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz 1. Olağan kongremizin hemen ardından, divan heyetimizi ve komisyonlarımızı belirleyerek, çalışmalarımıza başladık ve ilk buluşmamızı sizlerle gerçekleştirmenin heyecanı ile bugün burada birlikteyiz.

Bizlerin davetini kabul ederek burada olduğunuz için yönetim kurulum adına tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum Değerli arkadaşlarım; Gençlere, kadınlara, yaşlılara, çocuklara, Sokak hayvanlarından, ağaca ; Denizden, toprağa kadar saygıyı ,sevgiyi, ilke edinmiş, Ülke meselelerine vakıf, somut ve gerçekçi çözümlerle, projelerle , Ülke yönetimine aday bir partinin, üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. Elbette, bizim meselemiz Çorlu, bizim meselemiz Çorlu’da yaşayan yüz binler. Sorunları biliyoruz ve çözümleri ile geliyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Kaynak : Murat Ürtekin