info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

KIlıçdaroğlu`ndan Cumhurbaşkanına Sert Sözler

Çık Karşıma Karizma Neymiş Göstereyim, Senin Karizmanı Çizeyim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çorlu Kongre merkezi temel atma töreninde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan’a çok ağır eleştirilerde bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu; “Biz hizmet yapıyoruz, beyefendi hep kavga ediyor.

Bu memlekette kavga etmediğin adam kalmadı. Bir hafta konuşmasa memlekete huzur gelecek. Her gün sabah, öğle, akşam konuşuyor, ağzından olmadık laflar çıkıyor. Benim için istediği kadar konuşabilir. Kendi adıma değil ama vatandaş adına rahatsız oluyorum. Vatandaş huzur içinde evinde oturup televizyonunda haberleri izlemek istiyor ama sabaha akşam hep kavga izliyor. Bugün beyefendi yine televizyonda konuşmuş, “Kılıçdaroğlu hesap uzmanı ama hesap bilmiyor” demiş. “sevgili Erdoğan, hani diyorsun ya “ben karizmatiğim”,

ÇIK KARŞIMA KARİZMA NEYMİŞ GÖSTEREYİM, SENİN KARİZMANI ÇİZEYİM. Ben hesap bilmiyormuşum. Sen hesap bilseydin, memleket bu halde olur muydu? Çiftçinin, emeklinin, işçinin, doların, enflasyonun haline bak. Üniversiteyi bitirmiş onlarca gencimiz işsiz, onların haline bak, dönmüş bana hesap bilmiyor diyor. Cesaretin varsa gel ben sana hesabı-kitabı öğreteyim. Memleket nasıl yönetilir, insana sevgi, ve dostlukla nasıl yaklaşılır, her vatandaş nasıl kucaklanır, ben sana anlatayım.Ama gelemez,cesaret edemez.Karşıma çıkmaya cesaret edemiyorsa,hakkımda niye konuşuyor?

Cumhurbaşkanlığı,başbakanlık ve bir parti genel başkanlığı yapıyorsun hesap soracağım diyorsun 15 yıldır hesap sormuyorsan namertsin sen.Ama ben ne soracağımı çok iyi biliyorum,sen cesaret edemiyorsun.Senin çocukların vergi cennetlerine para gönderdi mi göndermedi mi?Bir daha soruyorum;Sevgili Erdoğan,senin çocukların vergi cennetlerine milyonlarca dolar para gönderdi mi göndermedi mi?Musluğu açan kadın 5 çeşit vergi ödüyor.Çocuk doğduğu andan itibaren vergi ödüyor.Senin çocukların neden oralara milyonlarca dolar para gönderiyor?Haktan hukuktan bahsediyorsun,Kılçdaroğlu hesap bilmiyor diyorsun.Ben senin hesabını çok iyi biliyorum.Ele veriyorsun talkını,kendin yutuyorsun salkımı,ben bu işi de çok iyi biliyorum. Ben adam yemem, adamlarla kavga etmem. Ben aklımla, bilgimle, kültürümle, özgüvenimle konuşurum.

Cesaretim var. Senin de cesaretin, yüreğin varsa, sağda solda oturup konuşmaya gerek yok. Senin dünya kadar televizyon kanalın var. Senin emrinde bir sürü gazeteci var. O gazeteciler ve televizyon kanallarını al, yürekliysen karşıma çık. Adam gibi karşıma gel, oturup hesaplaşalım. Gelmeyeceksin, ben bunu adım gibi gayet iyi biliyorum. Sorduğum soruyu da görmezlikten gelecektir. Dürüst siyasetçi halkı düşünür. Ben her kuruşun hesabını veririm. Siyasete atıldığım gün bütün mal varlığımı eşime aldığım yüzüğü dahi internet siteme koydum. Hepsi alın teridir. Müfettiş ordusu geldi bir şey bulamadı çünkü biz kul hakkı yemeyiz, kul hakkına saygılıyız.

Biz inançlı insanlarız, insana saygılıyız. Kültürümüzde bu vardır, kendi değer ve inançlarımıza ihanet etmeyiz. Biz onların engellemelerine rağmen hizmet yapıyoruz.2019 Türkiye için bir çıkış noktasıdır. Hepimizin görevi daha güzel bir Türkiye inşa etmektir” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin