info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Müsiad`tan Korono Mücadelesine Tam Destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi Süleymanpaşa Belediyesine dezenfektan ilacı bağışladı.

MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ahmet Candan ve Süleyman Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette halk sağlığında kullanılmak üzere dezenfektan ilaçları bağışı yapıldı. Elimizi Taşın Altına Koymalıyız!

Konu hakkında konuşan MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ahmet Candan; “Çok zor günlerden geçiyoruz. Bizler MÜSİAD olarak şehrimize nasıl faydalı olabiliriz, devletimize nasıl destek olabiliriz diye düşünüyor ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki bu günler elbet geçecek. Amacımız mümkün olduğunca az zararla geçirmek olacaktır. Bizler bu toprakların insanlarıyız ve ihtiyaç duyduğu zamanda destek olmak en büyük vazifemiz. Bugün birlik olmalıyız. Bugün ilimize ve ülkemize destek olmalıyız. Bu minvalde , Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’e gelerek dezenfektan ilaçlarını teslim ettik.’ Dedi. "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan kampanyaya tam destek vereceklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüsle mücadele için "Biz Bize Yeteriz Türkiyem'" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına MÜSİAD olarak destek verdiklerini belirtti. Milletçe nice badirelere göğüs gerildiğini aktaran Candan, "Nerede bir mazlum ve ihtiyaç sahibi varsa onun yanında tarih boyunca yer alan milletimizin tüm hasletlerini damarlarında hisseden ve yaşayan kardeşlerimizin bu zor ve anlamlı günlerde üzerine düşen vazifeyi bir tarih yazarak layıkıyla yerine getireceğinden eminim. Şimdi de el ele, gönül gönüle vererek Allah'ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Görüşmeler sırasında sosyal mesafeden taviz vermeyen tarafların bu dikkati gözlerden kaçmadı.

Kaynak : Murat Ürtekin