info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sanatçılar Çorlu`da Engelliler İçin Söyledi

Çorlu’da yaşayan Türk Rock sanatçısı Cahit Apaydın ile bir diğer sanatçı Osman Demirel, Çorlu Sakatlar derneği şubesi mensupları, Down-otizm hastaları ve çölyak hastaları için sahneye çıktı.

Çorlu Sakatlar Derneği şube başkanı Canan Naciye Yurdseven, “Bize bu işi neden yaptığımız, engelliler için neden bu kadar çaba sarf ettiğimizi soruyorlar.

Bizler engelli kardeşlerimize bir şeyler yapabilme, hayata katabilme amacındayız. Bunun için de, Cahit Apaydın ve Osman Demirel gibi değerli sanatçı gönüllü dostlarımız ile desteklerini esirgemeyen sponsor firma sahiplerine müteşekkiriz. Hepiniz hoş geldiniz” Dedi.

Cahit Apaydın da, “bizler belki sağlıklı olabiliriz ama yarın ne durumda olacağımızın hiçbir garantisi yoktur. O yüzden ben buradaki engelli büyüklerimin, küçüklerimin her zaman yanındayım” dedi. Önce sahneye çıkan Osman Demirel, şarkı ve türküleriyle davetlileri coştururken, orasının AVM olduğu, arabesk ve türkü ile düğün yerine döndüğünün söylenmesi sonucu programı terk edip giderken, izleyiciler büyük keyifle dinledikleri sanatçının gidişiyle üzüldüler.

Ardından sahneye çıkan Cahit Apaydın davetlilere bu üzücü durumu unuttururken, Çölyakla yaşam grubu başkanının konuşması hüzünlendirdi. Cahit Apaydın, sponsorlardan Muratlı’da yaşayan işadamı Kerem Demir’in tüm masraflarını kendisi karşılayıp Muratlı’ya bir rehabilitasyon merkezi yaptığını, yakında yaşlılar yurdu yapmayı da planladığını söyleyince, AVM’DE bir alkış tufanı koptu. Program, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin