info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Müsiad Başkanı Ramazan Doğan, Önceliğimiz Yerel Basın Önceliğimiz Tekirdağ`dır

Tekirdağ MÜSİAD başkanlığı tarafından,10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Çorlu’da bir basın kahvaltısı düzenlendi.

Tekirdağ MÜSİAD başkanı Ramazan Doğan ve yönetiminin tam kadro katılımı ve MÜSİAD şube müdürü Tuba Filiz’in muhteşem organizasyonuyla gerçekleştirilen kahvaltıya Tekirdağ’ın tüm ilçelerinden çok sayıda basın mensubu katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yaparak Tekirdağ basınına büyük övgülerde bulunan ve yerel basının önemine değinen Başkan Ramazan Doğan; Bugün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bir araya geldik. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık ve objektiflik, özel ve tüzel haklara saygı gibi değerleri içinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında ve doğru bilgiyi, haberi sağlamak adına hepimizin vicdanı, sesi olan ve bu uğurda can güvenliğini hiçe sayarak göreve atılmaya hazır olan siz değerli basın mensupları ve temsilcilerinin bu değerli ve güzel gününü kutluyorum.davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum.

Göreve geldiğimiz günden bu zamana ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınması adına hep birlikte elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeye çalıştık. Yaklaşık bir yıl önce göreve geldik ve bu bayrağı devraldık. Bu bir yıl içinde yanımızda ve destekçimiz olan her program ve etkinliğe nezaket gösterip gelen bütün basın mensubu arkadaşlarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Bu uğurda ebediyete intikal eden basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Siz değerli basın mensuplarımıza da sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. 2020 yılına zor bir şekilde başladık ve 2021 yılında da çaresi henüz bulunamayan bir hastalıkla mücadele ettik.

Bu zor şartları aşıyla aşmaya çalışıyoruz. Bu kadar ekonomik ve sağlık sıkıntılarına rağmen görevini yaparak mesleğinin hakkını cansiperane bir şekilde vermeye çalışan basın mensuplarının başarılarının devamını temenni ediyor, vefat edenlere başsağlığı ve Allah’tan rahmet diliyor rahatsızlık yaşayan değerli basın mensuplarına da acil şifalar diliyorum. Biz göreve geldiğimiz günden beri bazı önceliklere önem verdik. Her ne kadar Türkiye’nin en büyük STK’larından biri olarak ulusal basın ile de çalışsak önceliğimiz yerel basındır önceliğimiz Tekirdağ’dır. Bizler iş insanları olarak elimizden gelen çaba ve gayreti göstermeye çalıştık. Siz de bu süreçte her zaman yanımızda ve destekçimiz oldunuz. Bundan sonra da bölgemizi, coğrafyamızı geliştirmek ve faydalı işler yapmak adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Unutulmamalıdır ki, BASIN MENSUPLARI GEREK STK’LAR GEREKSE KURUM VE KURULUŞLAR ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ SAĞLAYAN ÖNEMLİ BİR BAĞDIR. YEREL BASIN OLMADAN HİZMET, OLMAZ,BAŞARI OLMAZ,HALK İLE KURUMLAR ARASINDA İLETİŞİM OLMAZ. Bu yüzden yerel basının önemi çok büyüktür. Ben bugün davetimize icabet ettiğiniz için ayağınıza sağlık diyorum. Daha nice gazeteciler gününde buluşmak dileğiyle bu birlikteliğin güçlenerek devam edeceğine inanıyorum” Dedi. MÜSİAD tarafından düzenlenen basın kahvaltısı, basın mensuplarına takdim edilen çeşitli hediyelerle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin