info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`ın Gururu Şampiyonlara Destek Bekleniyor

Çorlu’da yaşayan, on parmağında on marifet olan aynı zamanda ses sanatçısı da olan Taekwondo antrenörü Osman Demirel, Çorlu ve Tekirdağ’a bir gurur daha yaşattı.

30 Nisan-02 Mayıs 2019 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen İŞİTME ENGELLİLER TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONASINA BU SENE İLK DEFA İŞİTME ENGELLİLER BRANŞINDA 67 KG BAYANLARDA NAZLI TANRIVERDİ İLE KATILAN OSMAN DEMİREL, EVLİ, 2.5 YAŞINDA ÇOCUĞU OLAN, UZUN SÜRE ARA VEREN SPORCUSUNU KISA BİR ÇALIŞMA İLE ŞAMPİYONLUK KÜRSÜSÜNE ÇIKARDI.

Bu konuda duygu ve düşüncelerini ifade eden Demirel, “bu kadar kısa zaman zarfında, böyle bir başarı kazanan sporcumu kutluyorum. Engellerin bedende değil, düşüncede olduğunu, başarının hiçbir şekilde engellenemeyeceğini herkese göstermiş oldu. Nazlı kızımızla gurur duyuyorum. Sporcumuz şampiyonada ilk turu Bay geçti. Yarı finalde geçen yılın dereceli sporcusu olan Karaman’lı sporcuyu 2-2 biten zorlu maç skorunun ardından ALTIN VURUŞTA 3 puanla alarak finale yükseldi. Finalde Eskişehir’li rakibini 5-2 yenerek şampiyon oldu. Sıradaki hedefimiz inşallah Avrupa şampiyonluğu olacaktır. Bizlere destek veren Çorlu belediye başkanımız Ahmet Sarıkurt’a, Büyük Karıştıran belediye başkanımız Ertuğrul Çamlıca’ya, Tekirdağ Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğümüze, Doruk spor kulübü ailesine teşekkür ederim.

Madalya seremonisi sonunda TRT Haber röportaj yapmıştır. İki hafta sonra halkımızın izlemesini temenni ederim” Dedi. Ayrıca 07-20 Ekim tarihlerinde Amasya’da yapılacak İşitme Engelliler Taekwondo şampiyonası için Milli Takım Antrenörü olarak çağırılan Osman Demirel, Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil ederek, gururumuz olmaya devam ediyor.

Bir diğer gururumuz olan Nazlı Tanrıverdi de Osman Demirel ile Mersin’de şampiyonluğunun ardından,67 kiloda ülkemizi Avrupa şampiyonasında temsil etmek üzere milli takıma çağrıldı. 07-20 Ekim tarihinde düzenlenecek şampiyonaya gidecek olan antrenör Osman Demirel ve Taekwondo şampiyonu Nazlı Tanrıverdi’ye, kamp masrafları için gerek 12 belediye başkanlığı gerek STK VE sanayi odaları gerekse firmaların destek olması bekleniyor.

TEKİRDAĞ HALKININ BU GURURA ORTAK OLMASI BEKLENİYOR.

Kaynak : Murat Ürtekin