info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasderin Minik Ayaklar Üşümesin Projesine Devam

Tümkasder, kış aylarına girilirken bir çalışmanın daha startını verdi.

“Minik Ayaklar Üşümesin” sloganıyla başlatılan yardımlaşma kampanyasında, 2.000 (iki bin) ihtiyaç sahibi öğrencinin kışlık ayakkabı ihtiyacını gidermek üzere çalışma başlatıldı. 

 Tümkasder, kış aylarına girilirken bir çalışmanın daha startını verdi. Genel Başkanı Murat Çalık, kış aylarına girdiğimiz bugünlerde, ihtiyaç sahibi, ayağına bir ayakkabı bile alamayacak kadar maddi olarak zorlanan kardeşlerimize sahip çıkmak adına böyle bir projenin kararını almış bulunuyoruz. Minik yavrularımızın kışlık ayakkabılarını tedarik edeceğimiz bu çalışma, inşallah yüreğinde vicdani sorumluluk taşıyan herkese gönül ibretliği bir çalışma olarak yerini alır” dedi. 

Hayırsever vatandaşlarımızın 33 ile 37 numara arasındaki kız veya erkek ayakkabıların, bir çift veya gönüllerinden daha fazlası koparsa istedikleri kadar ayakkabıyı, 20 Ocak’a kadar Şeyhsinan Mh. Güney Cd. No: 14 Çorlu - Tekirdağ (Tel: 0 282 651 66 37 – 0532 370 43 43) bulunan Tümkasder, kış aylarına girilirken bir çalışmanın daha startını verdi. Merkezi’ne ulaştırmalarını beklediklerini belirten Murat Çalık, “Karda kışta yağmurda, ayakkabıları patlak, çatlak bir ihtiyaç sahibi öğrencimizi, bir yavrumuzu gördüğümüzde yüreklerimize düşen vicdan sızısının ne olduğunu, böyle durumlarla karşılaşanlar çok yakından anlayacaktır. 

İhtiyaç sahibi minik yavrularımızı sahipsiz bırakmayalım, onlara gönül zenginliğimizin ne kadar engin ve vicdanımızın ne kadar derin olduğunu gösterelim. Peygamber Efendimiz (sav) bir hadisi şerifinde, “Allah (c.c.) cömerttir, cömert olanı sever” buyuruyor. Biz de bu Peygamberi düstura ram olacak bir yardımlaşma boyutunu yakalayalım. Seslendiğimiz yüreklerimizin ses vermesi dileğini yürekten taşıyorum” diye konuştu.
Kaynak : Murat Ürtekin