info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye Engelliler Federasyonu Tekirdağ İl Başkanı Canan Yurdseven, Biz Esnafıyla, Halkıyala Bir Bütünüz

Tekirdağ sakatlar derneği Çorlu şube başkanı ve Türkiye engelliler federasyonu Tekirdağ il başkanı Canan Yurdseven ve yönetimin kararıyla,3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Çorlu Engelsiz Kafede satılan Türk kahvesi gelirinden elde edilen gelir yine Engelliler için harcamak üzere toplandı.

Gün boyu engelsiz Kafede yapılan Türk kahvesi satışından 10.050 TL gelir elde edildi. Elde edilen gelir ile Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Medikal firmalardan 6 adet Manuel Tekerlekli sandalye alındı Bu Tekerlekli sandalyeler daha sonra ihtiyacı olan engelli bireylere bağış edilecek. Bu önemli hizmeti gerçekleştirirken, ahilik kültürü ile hareket eden Canan başkan, tekerlekli sandalyeleri yerel esnaftan satın almayı uygun gördü.

Bu vesileyle Çorlu Hayat Ortopedi sahibi Cem Mustafa Erdurur’dan teslim alan Canan Yurdseven, “bizler engellilere hizmet için çalışırken, kendi esnafımıza da sahip çıkmayı düşündük. Bu nedenle 6 sandalyeyi 6 altı ayrı yerel esnaftan aldık. Bu ulvi çalışmada Cem Bey de gereken destek ve dayanışmayı gösterdi. Kendisine teşekkür ederiz” Dedi.

Bu konuda düşüncelerini dile getiren Cem Mustafa Erdurur, “Canan Hanım çok önemli ve fedakârlık gerektiren bir iş yapıyor. Bu yolda kendisine yardımcı olmak bizim en önemli vazifemizdir. Bu değerli çalışmalarında bir nebze de katkımızın olması bize guru verir. Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin