info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Yol Ölüme Davetiye Çıkarıyor

Büyükşehir Belediyesine Sesleniyoruz

Ergene Vakıflar mahallesinde yaklaşık, iki-üç aydır bir kilometrelik ana caddeyi bitiremeyen büyükşehre bağlı ekipler, hem Vakıflar mahallesi sakinleri hem fabrika servis şoförleri hem de Çorlu-Muratlı arası yolcu taşımacılığı ile özel araç sahiplerinin tepkisini çekiyor. Bu konuda hem kızgınlık hem de korku içinde olan vatandaşlar ile şoförler, “aylardır bu yolu tekrar tekrar kazıp kapatıyorlar. Adeta deneme tahtasına döndü. Bu kadar kısa bir mesafeyi yapmayı beceremiyorlar mı?

Ayrıca, kazılan yerler kazaya sebebiyet verecek şekilde aleni ve korumasız. Yabancı bir araç sahibinin kaza yaparak hayatını kaybetmesi içten bile değil” Derken, Fabrika servisi çeken şoförler, “bir kilometrelik yolun girişinden çıkışına ulaşmak için, adeta bulmacalardaki labirentler gibi, sokak sokak dolaşarak bir uçtan diğer uca ulaşmaya çalışıyoruz. Kış geldi, yağmurlar başlayacak. Daha şimdiden yol köstebek gibi geçilmez halde. Araçlarımızın makasları kırılacak, kaza yapacağız diye çok korkuyoruz.

Neticede onlarca kişinin canı bize emanet, bu insanların hayatından biz sorumluyuz. Olası bir kazada mal ve can kaybının hesabını kim verecek?

Bir yol aylarca bitmez mi?” diyorlar.

Yolların tam ortasında bulunan altyapı kanal kapakları da, yoldan 40-50 santim yukarda olup, yolu bilmeyen bir şoförün birinden kaçarken, diğerine çarpması kaçınılmaz olup, hiçbir güvenlik önlemi de yok.

YETKİLİLERİN BU YOLU DAHA KAÇ AY BU ŞEKİLDE BIRAKACAĞI, ŞOFÖRLER TARAFINDAN MERAK EDİLİYOR.

Kaynak : Murat Ürtekin