info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel`den Tedbir Denetimi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçedeki işyerlerinde denetim gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile tüm yurt genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimler kapsamında Ergene ilçesinde de işyerlerine yönelik olarak koronavirüs denetimi yapıldı. 
Beraberinde başkan yardımcısı Yüksel Baydarlı ve zabıta ekipleri ile birlikte Ergene’nin çeşitli mahallelerinde denetim gerçekleştirdi. 
Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında virüsün yayılma ve bulaşma hızının artması, vaka sayısının önüne geçilmesi yönünde İçişleri Bakanlığının genelgesine istinaden işyerlerinde denetim yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel denetimlerde sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat edilmesi, çalışanların ve müşterilerin ürünlere asgari düzeyde temas etmeleri ve işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirmenin yanı sıra uyarılarda bulundu. 


Ziyaret ettiği esnaftan hem de kendi sağlıkları hem de vatandaşların sağlığı için maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami ölçüde riayet etmelerini isteyen Başkan Yüksel, “Koronavirüse karşı aldığımız ve alacağımız tüm tedbirlerin sürekli ve düzenli olması gerekiyor. Bir gün tedbir alıp ikinci gün bıraktığımızda bu hastalıkla baş edebilmemiz mümkün görünmüyor. Pandemi dönemindeki sürecinde ancak tüm tedbirleri eksiksiz uygulayarak başarılı olabiliriz. Eğer maskemizi kolumuza takarsak ya da nefes alamıyoruz diye burnumuzun altına, çenemizin altına indirirsek hastalığı kolay kolay yenemeyiz. Kurallara ne kadar fazla ve sıkı sıkıya uyarsak normal döneme geçişimiz de o derece çabuk olur” dedi. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin