info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Halkı Ramazan Süresince Mahalle Sofralarında Buluşacak

Ergene Belediye Başkanlığı’nın ramazan ayı dolayısıyla geçen yıl mahallelerde kurduğu Sevgi Sofraları bu yılda ilçe genelinde belirlenen program dahilinde devam edecek.

Ramazan ayı boyunca ilçe de tüm mahallelerde kurulacak olan iftar sofralarıyla vatandaşlarla bir arada olmayı hedefleyen Ergene Belediye Başkanlığı, iftar programının ilk günü 27 Mayıs Cumartesi Günü Yulaflı Mahallesinden başlayarak sırayla Bakırça, İğneler, Esenler ve Ahımehmet Mahallesi olarak devam edeceğini açıkladı.

Başkan Yüksel : Tüm İslam Alemine hayırlı ramazanlar diliyorum Vatandaşların geçen yıl memnuniyetiyle karşılanan iftar programlarının bu yılda devam etmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel şu bilgileri kaydetti: ‘ Ramazan ayı bolluk ve bereket ayıdır.

Öncelikle Türk Milletinin ve Tüm İslam Alemine hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu özel ve anlamlı günlerin vesilesiyle dostluk ve kardeşlik duygularımızı geliştirmek adına mahallede iftar sofralarımızı bu yılda kuracağız. Ramazan ayının bu atmosferini vatandaşlarımızla bir arada yaşamanın mutluluğunu yaşarken, ilçe sakinlerinin bu yılda iftar programlarımıza yoğun ilgi göstermelerini bekliyoruz’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak : Murat Ürtekin