info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Kent Konseyi Kadın Meclisi Farkındalık ve Nefes Refleksolojisi Semineri

Kapaklı Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Belediyesi Meclis Toplantı Salonu`nda “Farkındalık ve Nefes Refleksolojisi” semineri düzenlendi.

Seminere konuşmacı olarak Kişisel Dönüşüm Uzmanı Gülcan Kadıoğlu konuk oldu.

Düzenlenen semire Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI , Kapaklı Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri , Kapaklı Belediye Personelleri ve vatandaşlar katıldı.

''DİRENCİ KIRMANIN EN İYİ YOLU GÜÇ BİR NİYETİN OLMASIDIR''

''Nefes farkındalığı tekniği iki ana öğeden oluştuğunu belirten Kişisel Dönüşüm Uzmanı Gülcan Kadıoğlu açıklamasında ; Bunlardan biri sakinleşmek, diğeri ise derinliğine izlemektir. Sakinleşme aşamasında, zorlanabilir hatta dirençle karşılaşabilirsiniz. Uygulamaya devam ettikçe evrendeki diğer her şey gibi bu durum da değişecektir. Direnci kırmanın en iyi yolu bir güçlü bir niyetin olmasıdır.'' dedi.

''ÇALIŞMALARIMIZI ARTTIRACAĞIZ'' Kadıoğlu '' Eğitilmiş zihin, ya da beyin, eğitilmemiş olandan fiziksel olarak farklıdır. Görülen odur ki ilerleyen süreç içersinde zihinsel eğitimin potansiyelini anlayabilecek ve bunun ciddiye alınmasının gerekliliğini anlayarak bu yönde çalışmalarımızı arttıracağız. Nefes teknikleriyle oluşturulan meditatif farkındalık, beynin işleyişini değiştirebilir ve insanların çeşitli farkındalık düzeylerine erişmesini sağlar'' dedi. ''UZAK DOĞU KÖKENLİ BİR YÖNTEMDİR'' Uzak doğu kökenli bir yöntem olduğuna dikkat çeken Kadıoğlu '' Nefes tekniklerinin oluşturduğu zihni yavaşlatma ve hızlandırma kontrolu zihnin eğitilmesini sağlar. İnsan beyninde oluşabilecek dejeneraktif değişiklikler, örneğin bunama gibi zihin yoksunluğunun ve eksikliğinin ortaya çıktığı bunama gibi rahatsızlıklar da bu metodla önlenebilir.Refleksoloji uzakdoğu kökenli olup ayak masajı ile tedavi yöntemidir. Ayak ve ellerde bedenin tüm organlarına karşılık gelen refleks noktalarına el ve parmakla uygulanan bir tekniktir. Ayaklara uygulanan özel ovma hareketleriyle vücudun belli bölgelerinde bloke olmuş enerjiyi çözerek, bedenin kendi kendisini iyileştirme gücünü harekete geçirir.Refleksoloji terapisi, kişinin kendisini, fiziksel, duygusal ve ruhsal bakımdan iyi hissetmesini sağlar ve kişiye doğal dengesini kazandırır'' dedi.

Başkan Mandalı seminer sonunda yaptığı konuşmasında '' Bu güzel sunumu için kişisel dönüşüm uzmanı Gülcan KADIOĞLU'na teşekkür ediyorum. Seminerin düzenlemesinde emeği geçen , katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu tarz seminerlerimizi daha da yaygınlaştırarak halkımızı bilgilendirmeliyiz. Ayrıca Kent Konseyi kadın meclisimiz çalışmaları ile güzel projeleri hayata geçiriyorlar onları da ayrıca kutluyorum.'' dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin