info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Turgut Özal Caddesinde Kaldırımlar Yenileniyor

Kapaklı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü yaya kaldırımı yapım çalışmalarına Cumhuriyet mahallesi Turgut Özal caddesinde devam ediyor.

Her gün gelişen, geliştikçe de ihtiyaçları artan bir ilçe olan Kapaklı'da halka sağlıklı hizmet vererek ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Kapaklı belediyesi ilçe genelinde yaya kaldırımlarını yeniliyor

''SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI YAPILACAK'' Kaldırım çalışmalarının tamamlanması ile Turgut Özal caddesinde sıcak asfalt çalışmalarının yapılacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI yaptığı açıklamasında “Biz Kapaklı Belediyesi olarak ihtiyaçlara cevap vermek için tüm personelimiz ile gece gündüz demeden Kapaklımız için çalışıyoruz .Şehrimizde vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla da yaya kaldırımlarımızda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın güvenli ve daha rahat yürüyebilmelerini sağlama amacındayız.

Bir yandan kırılmış ve kullanılamaz haldeki kaldırım yerine yeni kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise şimdiye kadar kaldırımı olmayan caddelerimize de kaldırımlara kavuşturuyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel çalışmaları kentimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin