info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı`da Zabıta Fırın Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki tüm sağlıklı ve hijyen koşullarda üretimin yapıldığını kontrol etmek amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajından, fırınların temizliğine, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konunun titizlikle incelendiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI , “İlçemizdeki fırınları düzenli olarak denetliyoruz.

İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Kapaklı Belediyesi olarak, Kapaklıda yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek, ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı sık sık denetliyoruz. Yaptığımız denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten esnafımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Mandalı , “Kapaklı İlçe’mizdeki fırınlar ve gıda üretimi yapan işyerlerini, hijyen ve sağlık koşullarının yanı sıra etiket ve ambalaj, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını da kontrol ediyoruz. Söz konusu kurallara uymayanlara Belediye 9207 sayılı yönetmelik, kapaklı Belediyesi emir ve yasaklar yönetmelik maddelerine göre kanuni işlem uyguluyoruz.

Denetimlerimizi daha sık tutmaya devam edeceğiz. Bu konuda çok hassasız. Önce halkımızın sağlığı ” diye konuştu.

Kaynak : Murat Ürtekin