info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Satives Dernekçilikte İdol Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı’da kurulduğu günden bu güne kadar,gerek siyasal ve kamu ilişkileri olsun gerekse dernekçilik adına çıkardan uzak,hizmet odaklı çalışmaları olsun,her geçen gün yıldızı parlayan bir dernek görüntüsü çizmeye devam ediyor.

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’ndan SATİVES’E Tam Destek Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Yönetim Kurulu Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçeye bir Esnaf ve Sanatkarlar Odası kurulması projesi masaya yatırıldı. Kapaklı’da bir Esnaf ve Sanatkarlar Odası kurulması için yoğun bir mesai harcayan SATİVES, son olarak Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz’un yanı sıra derneğin yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Çalışmalar hakkında Kaymakam Hamitoğlu’na bilgi veren Başkan Buz, Kapaklı’nın ilerlemesi için kurumların bu konuda çaba göstermesi gerektiğini dile getirdi. Ziyarette Kapaklı esnafının sorunları hakkında da istişarelerde bulunuldu. SATİVES yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Hamitoğlu, destek sözü verdi. Gerçekleştirilen ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından noktalandı.

Kaynak : Murat Ürtekin