info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Akarçeşme Öğrenci Yurdu`nun Kermes Açılışı Gerçekleştirildi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Akarçeşme Öğrenci Yurdunun kermes açılışına katıldı.

Akarçeşme Öğrenci Yurdu bahçesinde gerçekleştirilen kermes açılışında ayrıca; Malkara İlçe Kaymakamı Osman Altın, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Adalet ve Kalkınma Partisi Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Akarçeşme Öğrenci Yurdu Müdürü Nihat Arslan ve davetliler de yer aldı.

Düzenlenen kermeste öğrencilerin ve velilerin hazırladığı yiyecekler, içecekler, kuru gıda ürünleri,  bay-bayan kıyafetleri, ayakkabılar, hediyelik eşyalar, çeyiz eşyaları ve tekstil ürünleri halkın satışına sunuldu.

Malkara İlçe Kaymakamı Osman Altın ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul açılış konuşmalarını yaparak kermesin hayırlı olmasını dilediler. Yapılan konuşmalarının akabinde Malkara İlçe Kaymakamı Osman Altın, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin kermes açılışının kurdele kesimini gerçekleştirdiler. Kurdele kesimi ve yapılan duaların ardından Yurt Müdürü Nihat Arslan açılışa katılan protokol üyeleri ile davetlilere stantlar ve kermes hakkında bilgiler verdi.

Stantların gezilmesi ve yapılan ikramların ardından program son buldu.