info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çatısı Yanan Kozyörük İlkokulunda İncelemelerde Bulundu

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 19 Mart 2016 Cumartesi günü Kozyörük İlkokulu binasının çatısında elektrik direğinin şase yapması sonucu meydana gelen yangının ardından Kozyörük Mahallesi’ne giderek yerinde incelemelerde bulundu.

Malkara İtfaiye İstasyonu Amirliği Ekiplerinin olaya anında müdahale ettiği yangında Başkan Ulaş Yurdakul, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın, Malkara Belediye Meclis Üyesi Nuri Dinçer, Kozyörük Mahalle Muhtarı Hasip Top ve Kozyörük İlkokulu Müdürü Hakan Pehlivanoğlu ile birlikte incelemelerde bulunduktan sonra gerekli bütün desteğin verileceğini belirtip, Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne zaman geçirmeden talimatları verdi. 

Başkan Ulaş Yurdakul; “Kozyörük İlkokulumuzun çatısında çıkan yangını büyümeden önleyen ve anında müdahale eden Malkara İtfaiye İstasyonu Amirliği ekiplerimize teşekkür ediyorum. Okulun çatısında çıkan yangının ardından Malkara Belediyesi olarak gereken desteği vereceğiz. Başkan Yardımcılarım ve Fen İşleri Müdürümüz ile görüştüm. Fen İşleri Müdürlüğümüz zaman kaybetmeden çalışmalarına başlayacaklardır.” diyerek açıklamalarda bulundu.
Kaynak : Murat Ürtekin