info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Dolaşmadık Mahalle Bırakmıyor

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Volkan Soğancılar ile birlikte Bağpınarı Mahallesine giderek Bağpınarı Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım projeleri hakkında bilgiler verip, Bağpınarı Mahallesinde Malkara Belediyesi tarafından yapılan Kilitli Parke Taş ve Beton Bordür çalışmalarını inceledi.

Aralıksız, yoğun bir çalışmanın içinde olduklarını vurgulayan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Biz ‘İşimiz, Gücümüz Malkara' diyerek yola çıkmıştık ve bu slogan ile çizdiğimiz rotada ilerlemeye, hemşerilerimiz için hizmet etmeye, hemşerilerimizi en iyisiyle buluşturmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Bu amaca yönelik olarak gerek Bağpınar Mahallemizde, gerek diğer mahallelerimizde çalışmalarımız gerçekleştiriliyor. Belediyemizin rutin hizmetlerinin dışında gerek mesai saatleri içinde gerekse mesai kavramı gözetmeden çalışmaları yerinde izliyor, inceleyip kontrol etmeye gayret gösteriyoruz.

İşimiz, Gücümüz Malkara diyerek tüm ekibimizle, yapmış olduğumuz her çalışmayı çeşitli safhalarında yerinde görüp inceliyor, bilgiler alıyor ve denetliyoruz. Çok kısa bir sürede Bağpınar Mahallesinde ki çalışmalarımızı tamamlayıp hizmete sunmak için çaba sarfediyoruz. ” dedi. Bağpınarı Mahallesi sakinleri, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyetlerini belirtip, teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak : Murat Ürtekin