info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Her Gün Aralıksız Denetimde

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,Yörük ve Balabancık Mahallelerine giderek mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan’da yer aldı. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde mahalle sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; ‘Çeşitli mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yörük ve Balabancık Mahalle sakinleri için çok amaçlı salon çalışmalarımıza başladık.

Yörük Mahallesinde ki düğün salonumuzun yapımı bitti. Balabancık Mahallesinde ki çok amaçlı salonun büyük bir kısmı yapıldı. Vatandaşlarımızın taleplerini elimizden gelenin fazlasını yaparak karşılamaya çalışıyoruz. Mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın cemiyetlerini daha rahat bir şekilde yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Görevimizin sonuna kadar vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Yörük ve Balabancık Mahalle sakinleri yapılan hizmetler için memnuniyetlerini belirtip, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul mahalle ziyaretlerinin ardından Çavuşköy Mahallesinde yapımı devam eden Et Kombina Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Kaynak : Murat Ürtekin