info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakuldan Deveci Mahallesinde Evi Yanan Aileye Ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Deveci Mahallesi’ne giderek evi yanan aileyi ziyaret etti. Kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

1 Ocak 2016 tarihinde çıkan yangın sonucu büyük çaplı hasarın meydana geldiği evde incelemelerde de bulunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Zeynep Aşık'a bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletip,

 Malkara Belediyesi olarak yapılması gereken tüm yardımları yapacaklarını belirtti. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeynep Aşık, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a vermiş olduğu destekler için teşekkür etti. Başkan Ulaş Yurdakul,yanan ev ziyaretinin ardından,Karamurat Mahallesi Muhtarı Muammer Arslan’ın cenaze törenine katıldı. 

Deveci Mahallesi’ndeki yanan evde yaptığı inceleme ve ziyaretin ardından Karamurat Mahallesi’ne geçen Başkan Ulaş Yurdakul, trafik kazasında hayatını kaybeden Karamurat Mahallesi Muhtarı Muammer Arslan’ın Karamurat Mahalle Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Başkan Ulaş Yurdakul cenaze töreninde Muhtar Muammer Arslan’ın yakınları ile de görüşerek yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. 

Ayrıca her iki mahallenin kahvelerinde mahalle sakinleriyle de buluşan Başkan Ulaş Yurdakul, mahalle sakinleriyle sohbet edip, kendilerinin sorun ve isteklerini dinledi.
Kaynak : Murat Ürtekin