info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi Belgesini Almaya Hak Kazandı

Malkara Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla yürüttüğü çalışmaların ardından uluslararası geçerliliğe sahip olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı.

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, 19 Şubat 2019 Salı günü saat 14.00’de ADL Belge Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri yetkilisi Oğuz Öztürk tarafından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teslim edildi.

Başkanlık Makamında gerçekleştirilen sertifika töreninin ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren Malkara’da büyük bir değişim yaşandı. Almış olduğumuz ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile Malkaramız da yapmış olduğumuz kaliteli hizmetleri göstermiş olduk. Belediyemize bağlı müdürlüklerin yaptığı hizmetler dikkate alınarak bu belgeyi almaya hak kazandık. Altyapısıyla, üstyapısıyla, sosyal donatı alanlarıyla, her alandaki çalışmalarımızla şeffaf ve saydam bir yönetim anlayışıyla beraber halkımıza her türlü hizmeti sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurumsallaşma sürecinde kamu personellerinin sağlıklı işleyişi, iç kontrolün ve hizmet odaklı belediyeciliğin önemli göstergesi olan ISO 9001:2015 belgesi ile halkımıza sunulan hizmetin kalitesi ve hızı artarak devam edecektir. Malkara Belediyesi'nin vatandaş ve çalışanlarının memnuniyetini esas alarak yürüttüğü çalışmalar almış olduğumuz bu belgeyle uluslararası standartlarda tescillenmiş oldu. Hizmetlerin en iyisini Malkaramıza getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin