info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Deveci-Yenidibek-Teteköy Güzergahındaki Sathi Kaplama Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Deveci - Yenidibek - Teteköy güzergâhındaki sathi kaplama yol çalışmalarında 5. km’ye gelindi.

Yapımına tüm hızıyla devam edilen sathi kaplama yol çalışmalarında Deveci Mahallesi’nden Malkara merkeze doğru 5. km’ye gelinirken, bir yandan da Atatürk Bulvarı’nda tamamlanan 5 cm.'lik aşınma tabakası BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt seriminin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Cumhuriyet Caddesi’nde yol onarım bakım çalışmalarına geçildi.

 

Cumhuriyet Caddesi’nde kemirici aracı (trimer) ile yolun hasarlı kısımları düzgün bir şekilde kazıldıktan sonra daha sağlıklı bir şekilde asfalt serim çalışmaları yapılacak. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamasında; “Deveci - Yenidibek - Teteköy güzergâhında devam eden sathi kaplama yol yapım çalışmalarında 5. km’ye gelindi. Atatürk Bulvarı’nda 5 cm.'lik aşınma tabakası BSK asfalt serimi tamamlanırken, ilerleyen günlerde yol üzerine çizgi çalışması yapılacak.

 

Cumhuriyet Caddesi’nde de yolun bozuk kısımlarında onarım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca önümüzdeki hafta içi Şahin - Doluköy güzergahında da RSS (Beton Üzeri Asfalt) çalışmaları gerçekleştirilecek. Uzun yıllardır büyük sorun teşkil eden Şahin - Doğanköy güzergahındaki yapılacak olan beton asfalt yol şimdiden Malkaramıza hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin