info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Prestij Caddesi Kapsamında Yapılan Çalışmalar Yerinde İncelendi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Daire Başkanı Metin Pakdil Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

İncelemeler esnasında; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Yol Şube Müdürü Tevfik Demirbilek, Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ve Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel yer aldı. Prestij Caddesi kapsamında Şehit Selim Vural Caddesi üzerinde yapılan yağmur suyu çalışmasını inceleyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Daire Başkanı Metin Pakdil incelemelerin ardından 14 Kasım Caddesi ve İsmet İnönü Caddesi üzerinde yapılacak olan yaya kaldırımı, orta refüj, asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında da yer durum tespitinde bulundular.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Prestij Caddesi kapsamında ilçemizde yaptığı yağmur suyu şebekesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yağmur suyu çalışmalarının yanı sıra TESKİ’nin de caddelerde yapacağı çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Silindirle Sıkıştırılabilir Beton(RCC) Mal Alım İşi ihalesi 15 Mart 2017 Çarşamba günü saat 10.00'da yapılacak. Caddelerde yapılan çalışmalar tamamlandığında Malkara Prestij Caddesi ile modern bir görünüme kavuşacak. ” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin