info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Şahin Yolunda Yapılan RSS Yolun Tamamlanmasına Son 500 Metre

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan ile birlikte Malkara - Pirinççeşme - Şahin güzergâhına giderek yapımında sona yaklaşılan RSS (sıkıştırılmış beton üzeri asfalt) yol çalışmasını yerinde inceledi.

Şahin Mahallesi'nden başlatılan ve yapımında artık son 500 metreye gelinen sıkıştırılmış beton üzeri asfalt yol çalışmalarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı. Yapmış olduğu incelemeler öncesinde Ahmetpaşa Mahallesi’ndeki bir kahvehaneye giden Başkan Ulaş Yurdakul mahalle sakinleriyle sohbet edip, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek kendilerine Malkara - Ahmetpaşa - Yaylagöne güzergâhında ve diğer mahallelerin Malkara’ya olan bağlantı yollarında devam eden sathi kaplama yol çalışmaları ile Malkara Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca Başkan Ulaş Yurdakul; “Malkara’nın her yerinde çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizin Malkara'ya olan bağlantı yollarında yapılan sathi kaplama yol çalışmaları sebebiyle vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyor, siz mahalle sakinlerimizin anlayışı için de sizlere teşekkür ediyoruz. İşimiz, Gücümüz Malkara diyerek daha modern bir Malkara için çalışmalarımızı yapıyoruz.” Dedi. Ahmetpaşa Mahallesi Muhtarı Ünal Arslan ve mahalle sakinleri de gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade edip, Başkan Ulaş Yurdakul ile Belediye Meclis Üyesi Cem Özkan’a ve kendileri aracılığıyla da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yapılan yol çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin