info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara`da Çok Amaçlı Salon Projesi İçin Zemin Etüd Çalışması Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi 485 Ada, 118 Parsele yapılacak olan Çok Amaçlı Salonun yapımı için ilk adım atılarak yerinde saha çalışmaları başladı.

Projesinin ilk aşaması olan Çok Amaçlı Salonun oturacağı zemine 3 adet sondaj çalışması yapılıp, zemin ve temel etüt projeleri hazırlanması için arazi ve laboratuar deneyleri için numuneler alındı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Çok Amaçlı Salonun zemin ve etüt çalışmalarının başladığını belirterek; “Yapılacak olan Çok Amaçlı Salon proje çalışmaları tamamlandığında Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından ihaleye çıkacak. İhale gerçekleşmesinin ardından ihaleyi alan firmaya yer teslimini yaparak inşaat çalışmalarına başlayacağız. İlçemizin sosyal alanda ihtiyacı olan salonu ilçemize kazandırıyoruz. Malkara’da salon faaliyete geçtiğinde hemşerilerimiz aileleriyle hoşça vakit geçirebilecekler. İletişim kültürünün güçlendiği daha sık iletişim kurduğumuz nefes alan, büyüyen, gelişen, emin adımlarla modern ve daha güzel bir Malkara'yı hep birlikte inşa ediyoruz.

Bizlere her zaman destek veren ve Çok Amaçlı Salon projesinin hayata geçmesine katkı sağlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin