info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkarada Evsel Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi İle Karacahalil Gazi Göleti ve Sulama Tesisleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük’ün ev sahipliğinde, saat Evsel Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi İle Karacahalil Gazi Göleti ve Sulama Tesisleri'nin toplu açılış töreni yapıldı.

Gerçekleştirilen törene; Tekirdağ Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Kaymakamı Osman Altın, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Celal Yılmaz, Bahaettin Cömert, belediye meclis üyeleri, siyasi parti başkan ve üyeleri, kurum müdürleri, muhtarlar, çok sayıda vatandaş ve basın mensupları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün kısa tanıtım filminin gösteriminin ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu sinevizyon bağlantısıyla açılış gerçekleştirildi.

Kaynak : Murat Ürtekin