info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara`da Koronavirüs Denetimleri Sürüyor

İç İşleri Bakanlığı`nın 81 İl Valiliğine ``COVİD-19 Tedbirleri Denetimleri`` konulu göndermiş olduğu genelgeye istinaden Malkara İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, genel kolluk birimleri ve kurum müdürleri, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla denetimlerde bulunuldu.

"Sağlık Hepimiz İçin" sloganıyla yapılan denetimlerde; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız, Malkara Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Onur Durgun ve genel kolluk birimleri yer aldı. 

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemlerle ilgili denetim gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Ayrıca Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, tedbirlere uymayanlarla ilgili Umumi Hıfzıssıhha Kanun'unun 282 nci maddesi gereğince idari para cezası verileceğini denetimler sırasında vatandaşlara bildirdi. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin