info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara`da Yalnızlığı Paylaşıyoruz Projesi Kapsamında Ziyaretler Devam Ediyor

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nuran Başkütük, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve Proje Koordinatörü Nail Yıldırım 2017 Yörük, Karamurat ve Evrenbey Mahallelerine giderek yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlarımıza ziyarette bulundular.

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nuran Başkütük, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve Proje Koordinatörü Nail Yıldırım Yörük Mahallesinden Şükriye Genç (96), Halil Akman (86), Nigar Kenar (82), Fikriye (76) - Faik Tek (85) çifti, Karamurat Mahallesinden Reyhan Özmen (84), Evrenbey Mahallesinden Fatma (88) – Hasan Gül (94) çifti ve Şerif Çelik (82) adlı yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettiler.

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Üyeleri Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un selamlarını ileterek, yaşlı vatandaşlarımızla sohbet edip, istek ve taleplerini dinlediler. Yaşlı vatandaşlarımız da öncelikle Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür ederek, Malkara Kent Konseyi Üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür ettiler.

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclis Üyeleri ve ve Proje Koordinatörü Nail Yıldırım yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ettikten sonra Yörük Mahallesinde kahvehaneyi de ziyaret ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin