info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak Vatandaşla Dalga Geçiyor

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın reklam afiş şovu ve vatandaşın parasını reklama harcama girişimleri sürerken, Tekirdağ-Süleymanpaşa merkez ve tüm ilçelere astırdığı afişlerdeki trajikomik görüntü, “Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak vatandaşla dalga geçiyor” yorumlarına neden oluyor.

Tüm ilçelerde yaptığı yolların miktarını sayısız afişle reklam yapan Albayrak’ın resminin yol miktarından büyük olması bir yana, bir tane afişle yetinmeyip birkaç afiş asması israf olarak nitelenirken, vatandaşla dalga geçer gibi metrekare olarak yol miktarını yazması tepki ve alay konusu oldu.

Bu konuda Kadir başkana gülen vatandaşlar, “biri şu Kadir dedeye matematik öğretsin. Etrafında matematik öğretecek kimse yok mu? Belki yaşlandığı için artık metre ile metrekarenin farkını anlayamıyor olabilir. En iyisi biz kendisine öğretelim; MURATLI’YA 143.250 METREKARE YOL YAPMIŞ. BİR YOLUN GENİŞLİĞİ EN AZ 5 METRE OLDUĞUNA GÖRE, KADİR DEDE 143.250’Yİ 5’E BÖLDÜĞÜNÜZDE,28.650 METRE YOL YAPMIŞ. KADİR DEDE BİR YILDA 28. BUÇUK KİLOMETRE YOL YAPABİLİP, BUNUNLA MI ÖVÜNÜYOR? YOKSA VATANDAŞLA, MURATLI’YA 28 KİLOMETRE YOL YAPTIK DİYE DALGA MI GEÇİYOR? BU YOLLAR DA İKİ YILDA BOZULDU. BİR YILDA 28 KİLOMETRE YOL YAPMAK MI HİZMET?” diye tepki gösterirken, hizmetin değil kendinin reklamını yaptığını iddia ediyorlar.

Kadir Albayrak’ın afiş ve reklam şovunun daha ne kadar süreceğini vatandaşlar merakla takip ederken, yetkililerin devletin ve vatandaşların vergi parasının Kadir Albayrak’ın resimlerine harcamasına neden hala bir müdahalede bulunmadıkları akıllarda soru işareti olmaya devam ediyor.

Vatandaştan Albayrak’a çağrı; “biz her gün senin devasa resimlerini görmeye, vergilerimizi senin resimlerine harcamaya mecbur muyuz? REKLAM DEĞİL, HİZMET YAP.ŞOV YAPARAK DEĞİL, HİZMET YAPARAK KENDİNİ SEVDİR.YAZIK DEĞİL Mİ HALKIN PARASINA?” Diyorlar. Kadir Albayrak’ın şimdiye kadar afiş ve resimlere kaç milyon(trilyon) harcadığı merak edilirken, Hacı Albayrak’ın bu afişlere harcanan parayla kaç fakir aileye gıda, kaç hastaya şifa olacağını hesaplayıp hesaplayamayacağı merak ediliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin