info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, Geleceğimiz İçin Gençlerimiz İçin Başaracağız

Deva Partisi,Parti üyeleri ve basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek yaklaşan yerel seçimler öncesi istişarede bulundular

Düzenlenen kahvaltıya, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, İl Başkanı Hasan Berk Çebi, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan ve üyeler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ozan Varan konuşmasına. İsrail’in Gazze üzerinde yaptığı hain saldırıları kınayarak başladı. Deva Partisinde 3,5 yıldır daha yaşanabilir bir Türkiye için mücadele ettiklerini ifade eden Varan,"Bu mücadeleyi başlattığımızda bir avuç insan olarak çıktığımız yolda şimdi binlerce Deva'lı olduk. Genel seçimler sürecinde 11 ilçemizde parti mensupları olarak çok kıymetli başarılara imza attık ve neticesinde şehrimize kıymetli vekilimiz Cem Avşar'ı kazandırdık. Şimdi ise yerel seçimler için kendi adımızla bu mücadeleyi vererek önemli başarılara imza atacağımızdan şüphemiz yok. Bu süreçte öncelikli hedefimiz genel merkezimizin belirleyeceği takvime göre ilçe ve il kongrelerimizi gerçekleştirmek, ardından da yerel seçimler için gerekli çalışmaları yapmak olacaktır. Bu yolda mücadele veren ve verecek olan tüm yol arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Sözlerime son vermeden önce Süleymanpaşa İlçemizde kurucu ilçe başkanı olan ve görevi başındayken rahmete kavuşan çok kıymetli Şerife Türüdü başkanımıza Allahtan rahmet diliyorum.Son olarak belirtmek isterim ki inanarak çıktığımız bu yolda yürümekten onur duyuyorum ve adalet için, hukuk için, insanlık için mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğimizi saygılarımla sunuyorum. Filistinli kardeşlerimizin sesi olmaya devam edeceğiz”Dedi.

Ardından söz alan İl Başkanı Hasan Berk Çebi ise İsrail Zulmüne karşı Filis’tin e destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek, ” Bu zalimlik bitene kadar Filistinli kardeşlerimizin sesi olmaya devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum. Tüm Tekirdağ teşkilatlarımızın özverili çalışmaları sayesinde Genel seçimleri geride bıraktık. Şimdi önümüzde Yerel seçimler var. Yıllardır sürdürdüğümüz bu özverili çalışmaları şimdi yerel seçimler için de aynı kararlılıkla sürdürecek ve yerelde de gücümüzü artırmak ve halkımıza hizmet etmek gayesi ile var gücümüzle çalışacağız. Gün geçtikçe artan üye sayımız ve Genel başkan yardımcımız Tekirdağ milletvekilimiz Sn. Cem Avşar’ın bize verdiği güç ve kuvvetle bugün birlikte yola çıktığımız günden daha güçlü ve daha kalabalığız. Süleymanpaşa’nın DEVA’sı hazır.”Dedi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar ise yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini ifade ederek,” Bildiğiniz üzere sayın genel başkanımız, tüzük değişikliği kongresinde açıkladı, 81 il 922 ilçe ve beldelerde prensip olarak kendi adaylarımızla gireceğiz. Ancak istisnai durumlar olabilir. Bu anlayışla çalışıyoruz ve süreci başlatmış durumdayız. Öncesinden tüm teşkilatlarımızın görüşleri alınmıştı. Aday belirleme komisyonları kurduk, adaylık başvuruları alıyoruz. Bu açıdan her ilimiz/ilçemiz/beldemiz şu şekilde hazırlıklarına başlamalıdır.

Bu hazırlıklar doğrultusunda;

1. Teşkilatında seçim farkındalığı oluşturma ve üyelerini harekete geçirme (toplantılar, mesajlar, etkinlikler vb.)

2. Muhtemel aday adaylarını belirleme

3. Adaylarla gerekirse ön görüşme yapma, proje ve çalışmalarını dinleme

4. Bu proje ve çalışmaları yerelin sorunları ile birleştirerek Genel Merkez Politika Başkanlığının desteği ile YEREL EYLEM PLANI/SEÇİM BEYANNAMESİ şeklinde hazırlama

5. Aday netleştikten sonra yerel basın aracılığıyla seçim beyannamesini kamuoyu ile paylaşma, seçim çalışma materyali olarak çoğaltma ve tanıtma

6. Kapı kapı gezip çalışmaları anlatma ve oy isteme olarak programımızı hazırladık.

Yolunuz açık olsun, yolumuz açık olsun arkadaşlar. Ya başaracağız ya başaracağız. Çocuklarımız için, gençleri için, geleceğimiz için. Çalışmak, yorulmak, üretmek ve başarmak zorundayız. Unutmayalım, umut deva da umut sizde.”Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin