info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dükkan Sahibinin Kimyevi Atık İsyanı

Bu Sorumsuzluğa Kim Müdahale Edecek

Muratlı sanayi sitesinde dükkânı olan Şükrü Özhan, eski kiracısının bırakmış olduğu kimyevi atıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor ve hiçbir yetkili kurumdan kendisine destek olunmadığını iddia ediyor. Şükrü Özhan yaptığı açıklamada; Buradaki çöpler tüm girişimlerime rağmen alınmamaktadır. Bunu bana eski kiracım R.S. bıraktı.2015 yılının 9. Ayında dükkânımı terk etti ve bunları başıma bela bıraktı. 

Bir sefer Muratlı çöp işleri dairesine gidip konuştum ama bana bunları ancak tıbbi atıklar alır dediler. Bana tekrar dönüş yapmadılar. Ben çöpleri ne yapacağım? 
Yetkililer bu sorunuma çözüm bulsun. Yeni kiracım da bu durumdan rahatsızdır. Eski kiracım R.S. ve belediye bu işe bir çözüm bulsun. 

BU KİMYASALLAR İNSANDAN ZARARLI. BUNLARIN DERHAL ALINMASI GEREKLİDİR. 
HERHANGİ BİR KİŞİYE KİMYASAL ZARARDA SORUMLUSU KİM OLACAK?” Dedi. 

Çöplerin sahibi R.S ise yaptığı açıklamada; bunun ben de farkındayım ama bunu belediye almıyor. Yüksek fiyat isteniyor. Bunlar o kadar tehlikeli değil, Kimyasal temizlik malzemesidir. 

Bunları buradan kaldırmak için maddi imkânım yok. Götürecek bir yerim yok.”Dedi. Belediyenin ve ilgili yetkililerin bu konuda ne gibi bir çalışma yapacağı merakla bekleniyor.
Kaynak : Murat Ürtekin