info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fabrika İşçileri Muratlı Belediyesine Tepkili

İşimiz Allah`a mı Kaldı

Muratlı belediyesi yaptıkları ve yapmadıklarıyla herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Sabah işe gitmek için, Muratlı Belediye binasının oradan geçen işçiler isyan etti. Az bir kar yağmasına rağmen, kaldırımlardaki kar ve buzları temizlemeyen Muratlı belediyesine kızan vatandaşlar; “ Tekirdağ’ın her yerine kar yağdı. Malkara ve Hayrabolu’da yollar kapandı.

YEREL BASINDAN TAKİP ETTİĞİMİZ KADARIYLA, MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL VE HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI FEHMİ ALTAYOĞLU BİZZAT YOLLARIN AÇILMASI İÇİN KARDA GÖREV BAŞINDAYKEN, MURATLI BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN YARDIMCISI ORTADA YOK. Diğer ilçe başkanları yolların açılmasını bizzat takip ederken, bizim belediyemiz bırakın yolları, kaldırımları, belediye binası çevresindeki kar ve buzları bile temizlemiyor. KAR VE BUZLARIN ERİMESİ İÇİN GÜNEŞ ÇIKMASINI MI BEKLEYECEĞİZ? İŞİMİZ ALLAH'A MI KALDI?” Diyorlar.

Belediye binası engelli rampası çıkışındaki kar ve buzu gören işçiler, "sözün bittiği yer" dediler. Önümüzdeki Pazartesi yoğun kar yağışı ve havanın eksi 15 derece olacağı söyleniyor. Muratlı belediyesinin bu durum için ne tedbir alacağı merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin