info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hem Suçlu, Hem Güçlü

Muratlı’yı ikiye ayıran tren yolu tel örgüleri sonucu mücadele başlatan Muratlı engelliler derneği başkanı Mehmet Çiğdem’in girişimiyle, tren yolu üst geçidine ENGELLİ VE YAŞLILAR İÇİN ASANSÖR YAPILMIŞTI.

Bu asansörü neredeyse engelli ve yaşlılar haricinde herkes kullanırken, bisiklet ve motosikletlerle binenlere tepki yüksek olmasına rağmen, bu kişiler engelli ve yaşlıların kullanımı için olan asansörü işgal etmeye devam ediyorlar.

Çocukların yanı sıra, yetişkin olup bisikletle araç yolundan gitmeyen saygısız vatandaşlar gittikçe artıyor. Son olarak bisikletle asansöre binen genci uyaranlara karşı gencin, “asansörle geçeceğim, nereden geçeceğim” demesi, bu asansörün engelli ve yaşlılar için olduğu söylenince, “size mi soracağım” diye takındığı tavır tepki çekerken, hem suçlu hem güçlü olan bu gencin, asansörde kamera olmadığından cezai işlem uygulanmaması ve istasyon kamerasıyla da herhangi bir emniyet yoluyla cezai işleme başvurulmaması sonucu asansörlerin zarar görüp bozulduğu göz önüne alındığında, yetkililerin bu kullanımlara kamera ile cezai işlem uygulaması getirmesi bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin