info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İsmail Güneşe İlk Destek Beşir Derneğinden

Geçtiğimiz Ramazan ayında ani bayılma neticesinde kısmi felç geçiren İsmail Güneş’e ilk destek, Tekirdağ’ın önemli yardım derneklerinden biri olan Beşir derneğinden geldi.

Beşir Derneği Muratlı sorumlusu Hüseyin İnci, “Sevgili İsmail kardeşimizin yaşamış olduğu bu acı durum bizi ziyadesiyle üzmüştür. Biz dernek olarak sağlık hizmeti veremiyoruz ama İsmail Güneş ve ailesinin temel ihtiyaçlarını karşılamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ve yapacağız.” Dedi.

Beşir Derneği Tekirdağ sorumlusu Harun Taştekin de yaptığı açıklamada, “biz bu ulvi işi vazife edinirken, “nerede mazlum ve mahsun gönül varsa, o gönüllere ulaşmayı kendimize vazife edindik. Yarın hepimizin ne olacağı belli değil. Bu nedenle, yüreğimizden insan sevgisi ve dayanışmayı hiçbir zaman kaybetmemeliyiz.”Dedi. 

Öte yandan bir sevindirici haber de Ak Parti Muratlı ilçe başkanı Ali Kaplan’dan geldi. Kendisi önemli bir ameliyat geçirmesine rağmen, İsmail Güneş’in haberine duyarlılık göstererek, sağlık konusunda neler yapılacağını inceleyerek yardımcı olacaklarını söyledi. İsmail Güneş’in yakın zamanda sağlık sorununun çözülmesi bekleniyor.
Kaynak : Murat Ürtekin