info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadir Albayrak İnanlı Çeşmesi Sözünü Tuttu

Halk Yetki Karmaşasından Dertli

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, haber merkezimizin sürekli gündeme getirdiği Muratlı-İnanlı çeşmesi mesire alanının bakımsızlığı ve hizmet alanındaki sorumsuzluğu ciddiye almış, geçtiğimiz yıl Muratlı Hıdrellez şenliklerinde, İnanlı çeşmesi mesire alanının Muratlı’ya yakışır bir şekilde dizayn edileceğinin sözünü vermişti.

Sözünü tutan Kadir Albayrak, bu alanda hizmet eksikliği gördüğü Oktay Çolpan’ı görevden almış, yeni daire başkanıyla İnanlı çeşmesi mesire alanının modernizasyonu için hummalı bir çalışma içine girmişti. Mesire alanında çalışmalar hızla devam ederken,çocuk,parkı,içme ve temizlik amaçlı çeşmeler,mangal yerleri,yürüme yolu ve daha birçok yeni çalışmanın yanında,halkın ihtiyaçlarını karşılaması ve mesire alanının kontrolü bakımından bir de kafeterya ile modern tuvaletler yapılıyor.

Mesire alanında bu gibi iyi çalışmalar olurken,Muratlı belediyesi park ve bahçeler müdürlüğünün mesire alanına girişi demir çubuk ve kilitle kapatması tepki görüyor.Bu konuda serzenişte bulunan piknikçi vatandaşlar, “biz 150-200 metre eşyalarımızı taşımak zorunda değiliz.Burayı kapatmak yerine,bu kadar şeyin yanında,piknik alanında bir araç park yeri de oluştursunlar.Ayrıca,çok sayıda köpek de bizi tedirgin ediyor.

Bu köpekler daha önce yoktu,bunları buraya kim getirdi? Piknik alanından çıkarılmalılar. Küçük bebeklerimiz ve kız çocuklarımız var, korkuyorlar” diyorlar. Tekirdağ Büyükşehirin bu konuda ne gibi bir çalışma yapacağı halk tarafından bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin