info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kamu Kurumunun Önünü Reklam Ajansı Yaptılar

Muratlı’da belediyenin yaptığı yanlışlar bitmek bilmiyor.

Daha önce Milli, Eğitim müdürlüğü önüne devasa reklam panoları kuran Tekirdağ Büyükşehir belediyesi ve Muratlı belediyesi, bununla da yetinmedi, Anaokulu duvarlarını da reklam panosu olarak kullanmaya başladı. “Bu konuda tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “düne kadar eski öğretmenevinin kapatılmasına tepki gösterenler, bugün o öğretmenevinin önünü reklam ajansı gibi kullanıyorlar. Tekirdağ milli eğitim müdürlüğü de buna sesini çıkarmıyor.

Burada iki tane kamu binası var. Kamu binalarının önüne reklam panosu kurulduğu nerede görülmüş.

BU PANOLAR MURATLI KAYMAKAMLIĞI ÖNÜNE VEYA TEKİRDAĞ VALİLİĞİ ÖNÜNE KURULSAYDI, YİNE KİMSE SESİNİ ÇIKARMAYACAK MIYDI? SİZ MURATLI BELEDİYE BİNASI ÖNÜNE BİR REKLAM PANOSU KOYMAYI BIRAKIN, TEK BİR KAMU KURUMU AFİŞİ KOYSANIZ KIYAMET KOPARDI. BELEDİYE BUNUNLA DA YETİNMEDİ, OKUL DUVARLARINA DA ARTIK REKLAM AFİŞLERİ ASMAYA BAŞLADI. YETKİLİLER BUNLARA NE ZAMAN DUR DİYECEK? ÇOK KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTURAN REKLAM PANOSU VE OKUL DUVARLARINA ASILAN REKLAM AFİŞLERİNİN KALDIRILMASI İÇİN YETKİLİLER NE ZAMAN BİR ŞEY YAPACAK?” Diyorlar.

Her ne kadar belediye, “biz kamu binasına panoyu monte etmedik, kaldırıma monte ettik” dese de, kaldırım işgaline karşı çıkan zabıta kanunlarına tezat oluşturan bu panoların kaldırıma montajı ve kamu binasının önünü kapatması gerek kanunen gerek etik olarak uygun olup olmadığı, halkın yaşam alanını genişletmekle mükellef olan belediyenin halkın kullanım alanını işgal etmesi,Tekirdağ milli eğitim müdürlüğünün defalarca gündeme gelmesine rağmen hiç bir müdahale yapmaması tartışma konusu oluyor.

Kaynak : Murat Ürtekin