info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kamyon Terörüne İş Adamından Tepki

Bu İşe Acil Çözüm Bulunsun

Muratlı’da kamyonların yarattığı zararlar her gün artarken, Muratlı’nın göbeğinde üstelik resmî törenlerin yapıldığı Atatürk heykelinin önünde her gün manevra yapan, otoban gibi şehir merkezini kullanan kamyon şoförlerinin zararı, “Artık yeter” dedirtti.

Bu konuda tepkisini dile getiren Şark mimari yapı A.Ş.’NİN sahibi Kerem Demir; Muratlı Toprak Mahsulleri Ofisine giden kamyonlar ve daha birçok araç ilçenin tören alanını yol olarak kullanıyor. Navigasyon sisteminde yol güzergahı şehir merkezi gösterildiği için kamyonlar bu yolu kullanıyor. Kamyonlar ve tırlar ofisimin köşesine tam dört defa çarparak zarar verdiler.

İlçenin şehir merkezine kamyon girmesi yasak olmasına rağmen Navigasyon sisteminde güzergâh bu yol göründüğü için hem kamyon şoförleri hem bizim işyerlerimiz zarar görüyor. İleride ofisimin çökmesi sonucu can ve mal kaybı olursa, hesabını kim verecek? Bir an önce Navigasyon sisteminde güzergâh düzeltilsin. Bu rampa caddesi yolu da trafiğe kapatılmalıdır.

Bu konuda Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım da bu yolun kapatılmasının gerektiğini söylemişti. UKOME’YE de söylenmesine rağmen bu konuda somut adım atılmadı.Artık bu kamyonların verdiği zarar son bulsun” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin