info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kerem Başkan Yolda Olan Oruçluları Unutmadı

31 Mart 2024 yerel seçimleri doludizgin sürerken,adayların söylemleri ve icraatları da dikkat çekiyor.

Bunlardan biri olan Gelecek Partisi Muratlı Belediye Başkan Adayı Kerem Demir, iftar saatinde seyir halinde olan şoförlere, fabrikalarda vardiyalarını tamamlayıp Süleymanpaşa'ya giderken iftarını yolda açmak zorunda olan fabrika işçilerine paket halinde iftariyelik dağıttı.

Akşam herkes evindeyken ne dağıttığını merak eden vatandaşların sorularını yanıtlayan Kerem Başkan, " Mübarek Ramazan ayındayız. Fabrikalarda 8 saat 10 saat çalışan emekçi işçi kardeşlerimiz var, direksiyon başında iftara yetişeyemeyen insanımız var. Bizler de bu vatandaşlarımızın yoğun yaşam trafiğinde iftar saatinde iftarlarını açabilsinler diye çam sakızı çoban armağanı bir şeyler ikram ettik.

Rabbim herkesin iftarını mübarek eylesin" Dedi. Genel Başkanları tarafından, "yürüyen hayır" lakabı takılan,Muratlı Belediye Başkan Adayı Kerem Demir, bu Ramazan olduğu gibi yüzlerce Ramazan kolisini gizli yapan, kimsenin haberi olmadan mazlumun ve mağdurun yanında olan,Tekirdağ'da henüz Valilik ve Kaymakamlık izni çıkmadan deprem bölgesine ilk yardımı başlatan hayırsever bir iş insanı olarak biliniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin